Taken

De stichting SDPN faciliteert onder meer een aantal zaken binnen de denksportwereld, maar ook de andere spelsoorten en/of sporten.

# Zo is er de jaarlijkse ondersteuning van het Leiden Chess Tournament. Een toonaangevend (inter)nationaal schaakevenement dat inmiddels jarenlang het zomercircuit vult. Tevens steunde de SDPN tien jaar lang het Atlantis schaaktoernooi in Groningen.

 

# In de regio van Leiden is er veelal meer spel en/of ‘(denk)sporten’ zoals bijv. in ruime zin het biljarten, bowling, darten etc. Ook daar verleend de SDPN haar steun d.m.v. het faciliteren en steunen van de website www.spelofsport.nl. Uw sportieve bezoek meer dan waard. Een site die maandelijks op circa 15.000 tot 20.000 bezoekers¬† mag rekenen.


# Jaarlijks steunt de SDPN middels het inschakelen van Bureau Chapeau¬† en Maaijveld het ‘broodnodige’ voor de inwendige mens met eten en drinken. Zo is er de heerlijk bereidde voeding bij onder meer een bridgetoernooi (al of niet voor het goede doel), maar ook bij andere evenementen als bijv. enkele schaaktoernooien.

# In de afgelopen jaren zijn er al meer dan twintig websites gebouwd voor verenigingen, sporters en bedrijven.
Sinds 2019 ook in samenwerking met JB media services.

De stichting heeft naast de technische taken, tevens bij enkele websites een taak als de eindredactie en het vullen van content en foto’s.